Raviolii cu carne in sos tomat

de ionela2682 in Paste, 13 Iul 2011 | 7580 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de multa rabdare si migala....dar rezultatul este delicios..va asigur!!!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 lg apa
  • faina
  • Umplutura
  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • sare si piper
  • Pentru sosul tomat
  • pulpa de rosii pasate
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 lg ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raviolii cu carne in sos tomat:

Aluatul

-framantam din ou,sare apa si faina un aluat potrivit,lasam sa se odihneasca

Umplutura

-ceapa se caleste putin,adaugam carnea si rosia tocata,

-tinem pana scade zeama

-saram si piperam

-cu aceaasta umplutura vom umple aluatul lasat la odihna( vezi foto)

-se fierb in apa cu sare pentru 8-10min.

-intre timp curatam cateii de usturio si-i punem la calit in cateva linguri de ulei

-adaugam pulpa de rosii pasate si tinemm cateva minute pe foc amestecand continuu

-scurgem raviolii fierti sii adaugam in sos..amestecam pana se imbiba cu sosul tomat

-servin calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raviolii cu carne in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pennoni cu sos de carne si ciuperci