Ravioli prajiti

de - Andreea - in Paste, 7 Iun 2016 | 5190 vizualizari

 

Un alt mod de a prepara ravioli la fel de gustos si satios :)  . O reteta simpla,rapida ce merita incercata ! 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli
  • 2-3 linguri cu ulei
  • sare
  • 2 linguri parmezan ( optional )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli prajiti:

Eu am folosit ravioli umpluti cu ricotta si spanac . 

Punem o craticioara cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si adaugam ravioli . II lasam la fiert 5 minute .Cand pasta este fiarta o scurgem bine de apa in care a fiert si o lasam sa se racoreasca. 

Separat punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit si adaugam uleiul. 

Cand uleiul este incins, asezam ravioli in tigaia unul cate unul . Cand s-au prajit pe o parte , ii intoarcem pe cealalta parte . 

Scoatem ravioli pe un servet pentru a elimina uleiul in exces. 

Se servesc calzi presarati cu parmezan ( optional) .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (30)

- Andreea - 1

08.06.2016, 08:02

diaconta 1

09.06.2016, 22:46

De probat

- Andreea - 1

11.06.2016, 09:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui