Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
by ionela, cu mici modificari
UMPLUTURA
SOS DE ROSII
Framantam din ou,apa,sare,faina un aluat potrivit de tare si lasam sa se odihneasca 30 min la frigider.
UMPLUTURA
-ceapa se caleste putin,adaugam rosia tocata,carnea,amestecam si lasam sa se prajeasca pana scade zeama,saram si piperam dupa gust.
Se intinde o foaie si cu ajutorul unui pahar facem cercuri,adaugam cu lingurita in mijloc umplutura,impaturim si cu ajutorul furculitei scoatem aerul din jurul jurul umpluturii.
Le fierbem 8-10 min in apa cu sare
SOSUL-trecem rosiile prin razatoare.
Calim usturoiul in putin ulei,adaugam rosiile ,lasam sa fiarba cateva minute amestecand continuu,dupa care adaugam ravioli si amestecam pana se imbina cu sosul.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola