Ratatouille

de laylalala in Mancaruri de post, 12 Mai 2010 | 4787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei capia, feliat subtire
  • 1 vanata, feliata subtire
  • 1 dovlecel (de aprox. aceeasi dimensiune cu vanata) , feliat subtire
  • 1 ceapa , tocata marunt
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 160 gr pasta de rosii
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3 lingurite cimbru uscat
  • sare si piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Se incinge cuptorul la 190ᵒC.
Se amesteca cepa si usturoiul.
Se intinde pasta de rosii pe fundul unui vas larg termorezistent.Se presara amestecul de ceapa si usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare si piper.
Peste stratul de pasta de rosii, se aseaza alternativ feliile de legume, astfel incat sa nu ramana spatii libere.Se toarna restul de ulei, se presara sare, piper si cimbrul uscat.
Se acopera vasul cu folie de aluminiu pentru ca legumele sa nu arda.Se dau legumele la cuptor timp de 60 minute, apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de mazare cu ciuperci si alte legume