Rata pe varza la cuptor in vas de lut

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2011 | 35932 vizualizari

COMENTARII (74)

Mitinita 1

30.05.2011, 19:42

bulanu' ala e al meu nu cred ca e o nebunie la vasul de lut

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 19:53

Miti, bulanu 'este al tau .......restul sa manance mamaliga

Mitinita 1

30.05.2011, 20:02

le las si din patrunjel,ca parca nici varza nu ma-ndur

Rocsi 1

30.05.2011, 20:03

din auzite cica e o mancare delicioasa

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:05

daaaaaaaaaa, foarte buna Rocsi..............

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:05

deci, nu mai avem decat mamaliga si patrunjel

kukibella 1

30.05.2011, 20:06

rivka 1

30.05.2011, 20:07

SI EU VREAU!

adry88 1

30.05.2011, 20:24

foarte foarte delicioasa

kamy 1

30.05.2011, 20:28

rata nu am mancat niciodata da sigur e tare buna pe vasul ala de-l ti in apa si in care se adauga f putin lichid iar mancarea se gateste mai mult in aburii formati in interior,il cheama vas roman vasul de lut e ala "emailat",sa zic asa,macar pe exterior si care nu necesita"baie" inainte de folosire

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:28

Bella.................

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:29

Rivka, ce mai faci?...............te servesc cu mare placere...............

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:30

Edu, te servesc cu o portie?..............

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 20:45

hei, hei .................Kamy , inainte de a da sfaturi ai face mai bine sa te documentezi......uite ce scrie aici despre vasul de lut.............http://www.cevabun.ro/oala-de-lut-pentru-sarmale/.................Ca regulă generală, înainte de a o folosi, chiar dacă aţi supus-o pregătirii iniţiale, oala trebuie ţinută 30 de minute în apă rece înainte de utilizare..........am citat ce scrie despre oala de lut smaltuita despre care tu afirmi ca nu i se face "baie"

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:03

Lau 1

30.05.2011, 21:04

bun

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:08

multumesc Sufletista.............

kamy 1

30.05.2011, 21:08

medi...eu chiar nu am dat sfaturi,am indraznit sa ma leg de denumire da....aia e oala de lut si o data folosita se inchid porii de la grasimea mancarii si oricum in oala aia se pune apa,la sarmale de exemplu,eu fac si ciorba....mama mea folosea si eu am 2 cred ca de vreo 30 de ani si de 25 gatesc in ele la oala de lut nu trebuie dar la vasul roman...da si-s documentata de la meseriasi care vin cu oale in fiecare an la tg.olarilor in sibiu da fiecare face ce vrea si cum crede ca-i mai bine mi-am jurat ca nu ma mai bag da asa-mi trebuie daca ma mananca"limba"

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:11

Kamy, citeste linkul pe care ti l-am dat si vezi ce scrie acolo te rog.Eu asa procedez ................ii fac baie

kamy 1

30.05.2011, 21:14

am citit l-am scris cu mana cand am vazut ca ma baga-n calamari

Bucataras Medi 1

30.05.2011, 21:21

Kamy, vezi ca am pus mai sus inca odata link-ul nu stiu de ce primul merge in alta parte

ella49 1

30.05.2011, 21:25

kamy 1

30.05.2011, 21:33

tu cred ca esti indragostita pai nu vezi ce scriu?
am citit l-am scris cu mana cand am vazut ca ma baga-n calamari
ok...tu-i faci baie eu numai dus adica o clatesc cum fac de cand o folosesc si pe vremea aia nu era internet,erau olarii tin minte ca pe prima care am cumparat-o ,dupa ce am folosit-o am spalat-o cu det.de vase iar la a doua gateala am aruncat si oala si mancarea de atunci intreb pe olari daca am o nelemurire ca doar nu e rusine

mirela0911 1

30.05.2011, 22:46

ce bunaciune ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu piept de porc afumat