Rasol de pui

de Florin A in Pui, 20 Dec 2015 | 6071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui de curte
  • sare dupa gust
  • 4 morcovi
  • 4 cartofi potriviti
  • mujdei de usturoi pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Se curata puiul si se pune la fiert la foc potrivit.

Se spumuieste ocazional.

Cartofii si morcovii (curatati) se adauga cand carnea se patrunde bine.

Se sareaza dupa gust si se continua fierberea atat cat este necesar.

Usturoiul se piseaza, se potriveste de gust cu sare si i se adauga din zeama in care a fiert rasolul.

Se serveste cald. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de pui (de tara)