Ragu alla bolognese

de alinuta in Pt. paste, 18 Oct 2010 | 6171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250g carne macinata de porc
  • 250g carne macinata de vita 
  • 2 cepe 
  • 2 morcovi 
  •   o  telina mica 
  • rozmarin (cam 2 crengute) 
  • sare 
  • piper 
  • 1l suc de rosii 
  • o cutiuta de concentrat de rosii 
  • ulei de masline 
  • un pahar de vin sec alb 
  • 2 foi dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ragu alla bolognese:

Legumele se taie cubulete si se pun la calit, pe urma se adauga carnea, care se lasa timp de 10 minute la foc mare si apoi adaugati vinul (la foc mic),

dupa ce s-a evaporat vinul adaugati sucul si concentratul de rosii

. in timpul acesta daca este nevoie puteti sa adaugati si putina apa. la urma, inainte sa luati de pe foc adaugati roz marinul, foile de dafin. adaugati sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ragu alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Corinuta 1

18.10.2010, 14:16

Corinuta 1

18.10.2010, 14:18

Alinuta am vazut poza cu spaghetele tale in concurs la Beko. Te-ai inscris tu sau ti-a furat careva reteta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos cu ghebe pentru paste