Raggmunk (clatite suedeze)

de Anett in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2013 | 9276 vizualizari

 

O combinatie neobisnuita, dar merita incercat! :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l lapte
  • 4 cartofi
  • faina
  • sare
  • 1 ou
  • bacon
  • gem de afine
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raggmunk (clatite suedeze):

Curatam cartofii si le dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Se face un aluat din lapte, oua si faina, apoi adaugam cartofii rasi, sare si piper dupa gust.

Se prajesc feliile de bacon, si in grasimea lasata de bacon prajim clatitele. Punem cateva linguri din compozitie si le intindem cu o spatula, cat mai uniform, nu trebuie sa fie groase.

Se mananca cu feliile de bacon alaturi si de dulceata de afine sau merisoare, sau alta dulceata acrisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raggmunk (clatite suedeze)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

laura_n 1

28.10.2013, 14:20

eu as incerca

- Andreea - 1

28.10.2013, 20:03

mihaelar63 1

29.10.2013, 02:17

Si eu as incerca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval