Raffaello

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 12658 vizualizari

 

O reteta preluata de la Ancutza noastra, alias postavaru:)). Multumesc Ancutz.
Eu am facut cantitate dubla.

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra(eu am pus mai putin, aprox 200gr la cantitatile duble de ingrediente)
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • bomboane de ciocolata umplute cu stafide. (asa am pus eu. puteti pune migdale, alune de padure)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Ce simplu!

Amestecam totul (untul trebuie sa fie la temperatura camerei), cu mana. Framantam bine , bine , apoi luam cate o lingurita de compozitie,  punem in mijloc cate o bomboana , o modelam in maini formand bilute rotunde pe care le tavalim apoi prin cocos.

ps.Eu am pus si 20 ml apa fiarta.

Depozitam la loc intunecos si rece.

Un deliciu! Mie-mi plac mai mult decat cele din comert.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (40)

gaby_duceag 1

04.01.2011, 09:36

monicule, nuuuu, ca la Craciun le-am facut. dar imi place sa fac. mi-ai dat o idee, ca mai am lapte praf. .deci, ma apuc de curatenie si diseara vii pe la mine, da?

mena29 1

04.01.2011, 17:43

frumos

Zambareata 1

08.11.2011, 15:41

asta e desertul pe ziua de azi merg sa cumpar lapte praf si trec la actiune ....revin sa spun ce mi-a iesit ....Felicitari ,arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si gustoasa de baclava cu nuca