Racituri moldovenesti (sau piftie de porc )

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 38635 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

14.12.2011, 16:35

abia astept sa facem si noi la Anul Nou

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 16:41

buuuuun

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 17:06

Lau 1

14.12.2011, 20:29

place

marcela13 1

14.12.2011, 20:54

de ce majoritatea retelor romanesti sunt "dupa gust" sau "cat cuprinde"?! aici de ex. d.na uita sa spuna ce cantitatede carne a folosit si cata apa, ca nu toate femeile s-au nascut "gospodine"?!!

Rocsi 1

14.12.2011, 21:02

abia astept sa fac si eu acum de sarbatori

mirela0911 1

14.12.2011, 22:43

ce-mi place

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 22:56

marcela13...dna adicatelea io...n-am uitat cat anume am folosit...fiecare "gospodina" care afce racituri pune cate picioare de porc vrea, cite urechi cita carne vrea. pui carnea in oala si acoperi cu apa cat sa treaca cu 7-8 cm deasupra carnii....ce e asa dificil a se intelege? iar la sare..fiecare pune cat de sarete le doreste.
sunt satula de "politia culinara" si a celor care se cred mai "catolice decit papa"

poate supar pe cineva, dar chiar nu-mi pasa!

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 22:57

fetelor pupici cu mare drag!

MotanLaOale 1

14.12.2011, 23:15

Mitinita 1

14.12.2011, 23:43

eu la racituri nu ma bag,pot sa fie facute si din purcel de aur)))

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:26

Asa se obisnuieste sa se puna si cartof, in zona ? , interesant ma gandeam ca cartoful tulbura zeama
in al doi-lea rand imi place ca esti prompta

alice_ciobanu 1

15.12.2011, 12:00

la noi se pune si cartofi, cel putin eu asa stiu, asa am vazut si asa fac.

daca le fierbi la foc extrem de mic, si ai grija cand torni zeama in castroele...nu se tulbura, raman limpezi

cat despre promptitudine...nu stau eu prea bine , insa sunt destul de tzifnoasa

kamy 1

15.12.2011, 13:30

ce-mi plac racile de abia astept sa fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc portionata