Racituri moldovenesti

de robert_b in Porc, 3 Dec 2014 | 6426 vizualizari

 

Perfecte pentru masa de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(urechi;sorici;picioare)
  • 3 foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri moldovenesti:

Carnea,se fierbe in apa,impreuna cu un praf de sare,foile de dafin,si piper,pana ce carnea se desprinde de pe os.Se scoate,intr-un bol.

Zeama in care a fiert carne,se strecoara,si se amesteca cu capatana de usturoi curatata,si zdrobita.Carnea,se desprinde de pe os,si se pune in castroane,sau in ce recipiente doriti voi.Se completeaza cu zeama,de la carne.Dupa ce s-au racit in boluri,raciturile se dau la frigider,2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:17

roxana_simona 1

03.12.2014, 22:00

bun

Rocsi 1

03.12.2014, 23:10

Ce baiat harnic!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie