Quiche cu zucchini

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 11566 vizualizari

 

Reteta o am de la un bucatar italian,insa eu nu am respectat-o intocmai :))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 350 g faina
  • 1/2 pahar cu apa calduta
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 350 ml smantana groasa
  • 1 zucchino (dovlecel verde) taiat felii
  • 1 rosie mica taiata felii
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 7 linguri branza (eu am folosit de capra,dar nu e obligatoriu)
  • sare
  • piper
  • putin ardei iute macinat (peperoncino)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu zucchini:

Aluat: Se amesteca ingredientele de mai sus si se framanta un aluat nelipicios pe care il dam la frigider pentru 1 ora, dupa care intindem o foaie si o asezam frumos intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina.

Dam la cuptorul preincalzit (150°) pentru cateva minute, apoi amestecam ingredientele pentru umplutura si rasturnam compozitia in tava. Introducem din nou in cuptor pentru 40-45 minute, pana cand se rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

In umplutura se poate adauga ceea ce doriti: carne,salam,sunca etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei