Quiche cu conopida si branza

de Cocktail_of_Senses in Mancaruri de legume, 13 Mai 2014 | 3600 vizualizari

 

Acesta este un quiche mai atipic, intrucat nu am folosit aluat, ci un amestec de oua si smantana, insa va asigur ca rezultatul final va avea un gust foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • - 1 conopida
  • - 300g branza telemea
  • - 300ml smantana
  • - 5 oua ecologice
  • - o legatura de marar
  • - sare de mare
  • - piper
  • - o lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu conopida si branza:

Curatati conopida in manunchiuri mici, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare pana cand se inmoaie. Scurgeti conopida si pasati-o cu furculita.

Separat amestecati ouale cu branza maruntita, smantana si mararul tocat marunt.

Amestecati conopida cu amestecul de oua si branza si condimentati cu sare si piper. Aveti grija cu sarea pentru ca branza este deja sarata.

Ungeti un unt o tava cu peretii rabatabili, turnati amestecul obtinut in tava si introduceti in cuptorul preincalzit (190 grade) pentru aproximativ 30 de minute, pana aluatul este compact si capata o culoare aramie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu conopida si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu macrou si conopida