Quiche cu aluat de casa

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2012 | 5534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200g faina
  • 100g unt moale
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 5 rosii
  • 3 bulgari mozzarella
  • 2 oua
  • busuioc uscat
  • 200ml smantana slaba
  • sare, piper
  • un pic de unt pentru tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu aluat de casa:

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga untul moale si un praf de sare si se lucreaza rapid cu degetele pentru a ingloba bine untul. Se lasa 30 de minute sa se odihneasca. Apoi se intinde in forma de tarta unsa cu unt si se inteapa cu furculita.

Rosiile se taie si se curata de seminte, apoi se lasa la scurs. De asemenea, branza trebuie sa fie bine scursa. Intr-un castron, se bat ouale cu smantana. Se potriveste de sare si piper si se toarna in tava. Se da la copt 15 minute. Se scoate, se aranjeaza rosiile si branza, se presara cu busuioc uscat si se da din nou la copt pentru inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu aluat de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Maria68 1

22.05.2012, 08:53

Multumesc, dragele mele

Bya Ralu 1

22.05.2012, 09:44

arata foarte bine

Xandrinne 1

27.05.2012, 13:19

Cat de bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac si leurda (cu faina de secara)