Quesadilla cu sunca si ciuperci

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2013 | 9579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 tortilla
  • 3 ciuperci
  • 2 felii sunca
  • jumatate ardei rosu
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla cu sunca si ciuperci:

  Tocati ciupercile, ardeiul si sunca si caliti-le in putin ulei.

  Cand legumele s-au calit, ungeti o tigaie curata cu putin ulei si asezati o lipie(eu a trebuit sa le tai pe jumatate deoarece erau cam mari si tigaia cam mica :D). Incalziti lipia pe fiecare parte cam 10 secunde intorcandu-le de cateva ori pana ce se ridica bule de aer pe suprafata lipiei.Dati cascavalul prin razuitoare.

  Puneti un strat de cascaval pe lipia din tigaie apoi jumatate din legumele calite. Presarati inca un strat de cascaval si  acoperiti cu cea de-a doua lipie.

  Cand cascavalul a inceput sa se topeasca intoarceti pe partea cealalta ca pe o omleta si lasati pe foc pentru inca 1-2 minute. Serviti calde cu salata de varza cu putin marar verde.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla