Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci

de horia in Porc, 5 Iul 2011 | 18316 vizualizari

COMENTARII (41)

MIUTA 1

06.07.2011, 13:57

Woooouuu,ce bine arata
Imi placeeeee

ANCA 1

06.07.2011, 14:37

ntzzzzz, bestial!!!!

ninaishon 1

06.07.2011, 14:56

sarmanul purcelus

LUK 1

06.07.2011, 15:41

oooo...super super

Furnicuti 1

06.07.2011, 18:13

minunat

Panacris 1

06.07.2011, 20:02

Delicios!!!

getix 1

06.07.2011, 20:19

bun

LicutaMarin 1

06.07.2011, 20:52

Un deliciu!!!

adry88 1

06.07.2011, 21:23

ce bunatate si apetisant

horia 1

06.07.2011, 22:24

va multumesc la toti pentru comentarii si aprecieri !

diaconta 1

06.07.2011, 22:25

le meriti Horia,chiar e o reteta reusita

ArianaBala 1

06.07.2011, 23:52

WOW.....

Bunica 1

08.07.2011, 14:22

O prezentare de nota 10 ,preparatul e super

Ligia Bxl 1

16.07.2011, 11:06

mama ce-i aici

Cris2711 1

20.07.2011, 12:33

Esti iertat gata mancarea super

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:40

ce bun bun bun eeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci