Pulpe superioare invelite cu prosciutto crudo

de Bya Ralu in Pui, 12 Mar 2012 | 3068 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

12.03.2012, 17:37

place

Bya Ralu 1

12.03.2012, 17:46

MIUTA 1

12.03.2012, 18:12

Delicios

Rocsi 1

12.03.2012, 18:43

sa papam

mamaieelena 1

12.03.2012, 19:14

delicios

Sim0na 1

12.03.2012, 19:21

foarte bun!!

Angelina_Elena 1

12.03.2012, 19:50

iry-gabriela 1

12.03.2012, 21:16

super bun

Bya Ralu 1

12.03.2012, 21:17

mersi miuta
rocsi masa e pregatita
mamaieelena multumesc
simo ma bucur ca iti place
elena
iri

MotanLaOale 1

12.03.2012, 21:18

bune bune

Bya Ralu 1

12.03.2012, 21:41

Aurelia 07_07 1

13.03.2012, 07:23

Ce bune

DIANA B 1

13.03.2012, 11:48

Perfecte !

Bya Ralu 1

13.03.2012, 14:12

multumesc onesta
ica_mama

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:25

faine

Bya Ralu 1

13.03.2012, 18:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui marinat in iaurt