Pulpe si piept de pui cu legume

de Angelina_Elena in Pui, 4 Apr 2013 | 10586 vizualizari

 

Un pranz usor si sanatos! In plus legumele consumate frecvent stimulează memoria, ajută digestia, combat depresia, sunt anticancerigene, tonifică organismul și adesea au ajutat la vindecări miraculoase!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 bucatele piept de pui
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • morcovi baby congelati
  • 1 ceasca apa
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel uscat
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui cu legume:

Condimentam pulpele cu sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat.

Punem uleiul intr-un vas termorezistent, asezam pulpele si dam vasul la cuptor pana cand pulpele s-au rumenit usor pe o parte.

Apoi le intoarcem si pe cealalta parte,  punem in vas si bucatile de piept de pui condimentate si dam din nou la cuptor.

Intre timp, spalam legumele.

Taiem ceapa feliute, ardeiul fasii iar dovlecelul si vanata cubulete.

Intoarcem pieptul de pui pe cealalta parte, apoi punem legumele, presaram putina sare peste ele, adaugam apa si dam vasul din nou la cuptor.

Dupa ce s-a facut legumele, lasam putin sa se raceasca apoi servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga varza de bruxelles, cateva buchetele de conopida sau brocoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta cu pui si oua posate