totul a pornit de la frunzulitele de eucalipt , asa ca ,, le-am facut'' o reteta .
Pulpele le-am curatat , spalat , le-am pus intr-o tava si le-am facut crestaturi , in acestea am pus feliute de usturoi . Am presarat frunzulitele de eucalipt .
Rosiile le-am mixat impreuna cu restul ingredientelor pe care le-am turnat desupra pulpelor .
Am pus o cana cu apa si am acoperit cu folie de aluminiu ,am pus 60 min la cuptor la 180 grade . Dupa aceasta am scos folia si am mai tinut 30 min sa capete pulpele crusta .
Puneti pulpele pe platouri si serviti cu pireu de cartofi cald , totul decorat dupa inspiratie .
1
dupa ce lucrati cu carne de galinacee cruda spalati bine , frontul de lucru , planseta , cutitele , ustensilele. Se formeaza mediu , favorabil dezvoltarii de Sallmonela . Eventual dezinfectati cu bicarbonat de sodiu umezit si apoi limpeziti bine .