Pulpe pui cu ceapa verde

de gaby_gabytza in Pui, 6 Iul 2011 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 4 cepe verzi
  • 150 ml ulei
  • condimente
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu ceapa verde:

Luam pulpele le curatam, le spalam si le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un pic de sare. La mine pulpele au fost din comert, deci le-am taiat in doua, ca erau prea mari.

Intr-o tigaie prajim ceapa taiata, dar fara foi si adaugam carnea fiarta. Dupa aceea punem condimentele si piperul dupa gust. Cam pe la sfarsit cand s-a calit carnea adaugam foile de ceapa taiate marunt ca sa dea o aroma si un aspect mai placut.

Pofta Buna!!! Daca vrem putem face prajeala si cu o lingura de bulion dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)