Clatite cu pui si smantana

de alexandranistor in Pui, 7 Mai 2015 | 4534 vizualizari

 

Cina usoara si savuroasa. Clatitele obisnuite se pot transforma dintr-un desert, intr-o masa copioasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 250 g smanata
  • unt
  • sare, piper si alte condimente
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu pui si smantana:

Clatitele se fac dupa reteta clasica si se lasa la racit. Intre timp, se taie pipetul de pui fasii subtiri, se toaca ceapa verde marunt si se pun la rumenit in tigaie cu un cub de unt.

Se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente (eu pun condimente pentru pui si niste chilli). Cat timp se rumeneste puiul, amestecati din cand in cand sa se faca uniform, la foc mediu.

Cat timp se face puiul, treceti la sosul de smantana. Intr-un castron amestecati smantana cu usturoiul zdrobit, cu mararul tocat marunt si asezonati cu sare si piper.

Cand puiul este gata, umpleti clatitele si infasurati-le precum saorma. Deasupra turnati sos de smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu pui si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clătite umplute cu piept de pui (2)