Pulpe in crusta de cartofi

de Lau in Pui, 7 Iul 2011 | 2776 vizualizari

 

by motan

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 30 g unt
  • 1 ou
  • 1 rosie decor
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in crusta de cartofi:

se curata cartofii,se spala si se pun la fiert 30 min in apa cu sare

pulpele se spala se condimenteaza,usturoiul se curata si se pun intr-o tigaie la calit. Se lasa pulpele sa se rumeneasca pe ambele parti

ceapa se curata si se toaca.

se scot pulpele pe o farfurie,usturoiul se arunca si se pune ceapa la calit pana se inmoaie putin si se da deoparte

cartofii se scurg de apa si se paseaza(daca mai este nevoie se mai adauga putina apa in care au fiert),se adauga sare,oul,oregano,piper,se amesteca bine

se unge o tava cu unt se aseaza un strat de piure,pulpa rumenita,se acopera cu strat de piure si se aseaza cateva feli de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

08.07.2011, 00:01

asta nu e crusta, nu te supara pe mine.
Crusta e un invelis crocant , un strat solid.

Lau 1

08.07.2011, 12:45

da gaby,nu ma supar dar cum am spus trebuia lasata mai mult dar nu au mai avut rabdare

MotanLaOale 1

08.07.2011, 21:47

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar