Pui la cuptor in suport de ceramica

de mamaieelena in Pui, 10 Mai 2011 | 8371 vizualizari

 

Sunt ca si copii mi-am luat jucarie noua si acum trebuie sa o incerc si iata ce a iesit?1

 

INGREDIENTE

  • 1 pui peste 1 kg
  • condimente pentru pui
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • 1 pahar cu vin amestecat cu putina apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor in suport de ceramica:

Am spalat si sters puiul cu hartie de bucatarie si l-am condimentat, iar la sfasit am mai adaugat sare si ulei facandu-i o frectie buna, dupa care l-am infipt in suport. L-am dat la cuptor la 150 de grade pentru 2 ore . Am servit cu mujdei de usturoi crema ; e un deliciu......Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor in suport de ceramica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Ligia Bxl 1

12.05.2011, 09:06

frumoasa jucarie si tare folositoare,s-o stapaniti samatoasa

mamaieelena 1

12.05.2011, 19:48

multumesc comanligia

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:18

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor