Astazi am pregatit pulpe de rata la cuptor. Ca si garnitura am folosit cartofi la cuptor pe care i-am preparat odata cu carnea de rata. O sa observati in poza cu ingredientele necesare si un pahar cu paste. :)) Nu-l bagati in seama, deoarece a fost uitat acolo. :)
Pentru aceste Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpe de rata, cartofi, usturoi, supa pui, verdeata.
Cum se prepara Pulpe de rata la cuptor - Fragede si aromate
Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem in sferturi. Punem cartofii in tava si deasupra lor punem cele 2 pulpe de rata. Adaugam cele 2 foi de dafin, frunzele de patrunjel, cei 3 catei de usturoi si fondul de pui. Introducem tava in cuptor si o lasam timp de o ora la 180 grade C.
Incearca si reteta de Pastrama din piept de rata, un aperitiv foarte gustos sau reteta de Rata pe varza acra, o mancare foarte gustoasa.
Iti recomandam si reteta de Piept de rata cu mazare verde.
Pofta buna!
1
Pentru fondul de pui eu am folosit 200 ml de apa fierbinte, si un cubulet Knorr de pui.