Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi

de Bya Ralu in Rata, 28 Sep 2017 | 3973 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

28.09.2017, 18:51

Io zic ca e de ratoi pulpa asta.....

mihaelar63 1

28.09.2017, 18:51

UIte cum a scos pulpita la inaintare )

Ina 1

28.09.2017, 18:55

chiar azi ma gandeam ca n-am mancat carne de rata de vreo 15 ani si tare-as manca

Merisor 1

28.09.2017, 19:44

Țin minte că într-o vreme găteai curcani. Mereu te întrebam dacă i-ai luat pe cei din intersecție )

Rahela Velicu 1

28.09.2017, 20:19

MotanLaOale 1

28.09.2017, 22:02

oanapl 1

28.09.2017, 22:58

Delicios!

mirela0911 1

29.09.2017, 09:00

diaconta 1

29.09.2017, 09:45

Aiaiaiiii ce bun ai facut

Ksenya 1

29.09.2017, 10:07

Bune tare!

reisnaor_2006 1

29.09.2017, 11:36

foarte bune

elucubratiiculinare 1

30.09.2017, 18:58

ce bunatate

Rocsi 1

02.10.2017, 19:49

dantes 1

05.10.2017, 16:39

Bune!

Bya Ralu 1

17.10.2017, 03:22

Ancutsa 1

14.03.2018, 19:12

Foarte bune!

trifadalia 1

22.03.2018, 15:25

azi am fost in piata la mici cumparaturi, m-am uitat la pulpa de rata dar am avut retineri la cum este carnea de frageda sau atoasa, adica daca o va manca sau nu si fata mea

trifadalia 1

21.06.2018, 09:10

delicioase

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de rata cu cartofi si galbiori