Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi

de Catalina L in Rata, 10 Iun 2015 | 7471 vizualizari

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

10.06.2015, 17:05

hmmmmmmm ce bune sunt

mihaelar63 1

10.06.2015, 17:07

Foarte bun Sincer nu am fost atenta niciodata la executarea acestei metode Ieri am prajit la foc mic in untura pulpele de cocos fierte in supa . Se chiama ca am facut si eu un fel de confit ?

Catalina L 1

10.06.2015, 17:15

da Miha ai facut bors si confit de cocos
nu se fierb in apa se prajesc 2 ore la foc mic in grasimea lor proprie

-Licurici- 1

10.06.2015, 17:25

daniastefania 1

10.06.2015, 17:28

Bun, bun!

Merisor 1

10.06.2015, 17:30

De-astea as papa si eu, dar si familia mea

simona72 1

10.06.2015, 17:37

Imi place carnea de rata! Am vazut cum se face confit de rata la tv, dar nu am papat...cred ca sunt grozave!!

Gicuta 1

10.06.2015, 18:46

Vreau si eu!

MotanLaOale 1

10.06.2015, 18:55

Catalina L 1

10.06.2015, 19:05

RuxyRux 1

10.06.2015, 19:12

Gatesti grozav draga mea!

Catalina L 1

10.06.2015, 19:41

merci Rux..

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza