Pulpe de pui umplute la cuptor

de daniela_angelica in Pui, 23 Aug 2013 | 5685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • Masline negre
  • 200 gr jamon sau bacon
  • 4 fasii subtiri de slaninuta
  • Sare,piper
  • Un cartof sau un mar pentru a face dopul la pulpe
  • Pentru garnitura 500 gr cartoi
  • O ceapa mare
  • O cutie de bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute la cuptor:

Pulpele de pui dezosate si deschise intr-un file mare se sareaza si se pipereaza,se umplu cu maslinele tocate si cu jamon. Deasupra se pune o felie de cartof sau de mar...ca sa nu iasa umplutura...odata ce a fost adunata pulpa de pui in jurul ei se pune feliuta de slanina si se leaga cu ata de bucatarie.Odata ce au fost legate se condimenteza din nou .

Cartofii si ceapa se taie rondele de grosimea unui deget,se condimenteaza si se amesteca cu o lingura ulei de maline.Se unge o tava de cuptor cu ulei, se pun cartofii,ceapa si pulpele de pui...se pune si berea si se da tava la cuptorul incins in prealabil la 180°

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez