Pulpe de pui umplute

de diaconta in Pui, 27 Noi 2010 | 15145 vizualizari

 

Ma amuz,din nou pulpe umplute.....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • sunca taraneasca felii
  • cascaval
  • bacon
  • unt
  • morcovi
  • smantana
  • condimente
  • busuioc,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Am folosit pulpe de pui dezosate si fara piele(mie nu-mi place pielea puiului,chiar daca uneori e utila)

Pulpele se condimenteaza.Pe fiecare bucata se pune o felie de sunca taraneasca si o felie de cascaval.Se ruleaza si se inveleste cu o felie de bacon.

Morcovul se curata si se taie rondele.Eu am  razuit si niste fasii mai lungi de morcov.

Rulourile de pui se pun intr-o tava in care am pus putin ulei.Se pune si morcovul,se presara cu rozmarin uscat si frunze de busuioc.Se adauga putina supa de legume si se da la cuptor ,pana cand carnea este bine facuta.

La final se adauga putina smantana si se mai lasa 5 minute.

De data asta am fost mai "blanda" cu pulpele deoarece am avut reclamatii ca le-am prea "intepat" data trecuta cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cremos cu piept de pui aromat