Pulpe de pui umplute

de BarbatLaCratita in Pui, 6 Noi 2010 | 10123 vizualizari

 

Pulpele de pui sunt umplute cu kaizer, masline si busuioc. Combinatia de busuioc si masline confera acestei retete o savoare deosebita si un usor iz mediteranean.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 100 g masline
  • 2 lingurite busuioc
  • 8 felii kaizer
  • 1/4 pahar vin rosu
  • 1/4 pahar apa
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Batem usor pulpele si deasupra lor punem maslinele taiate feliute, fasiile de kaizer, busuiocul. Saram si piperam dupa gust. Apoi vom plia pulpele ca si cum am inchide o carte.

Punem pulpele in vasul uns in prealabil cu cele doua linguri de ulei apoi turnam vinul si apa. Introducem vasul in cuptorul incins si il tinem la foc mediu aproximativ 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu orez brun si legume