Am preluat reteta dintr-o revista.................sa nu ma intrebati de ce toscane pentru ca nu stiu sa va raspund.......hahaha.........va invit la masa.
Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi se bat usor cu un ciocan de bucatarie.
Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul.Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte iar apoi presaram busuiocul,oregano si salvia.Rulam fiecare pulpa si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi si dam la cuptor pentru circa 30 min.Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.
Pfta buna!