Descoperă o rețetă simplă și delicioasă pentru o garnitură savuroasă! Află cum să pregătești cartofi crocanți și picanți, perfecți pentru orice masă.
Pentru acesti Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, iaurt, condimente.
Cum se prepara Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă:
Într-un bol, pune 80 ml ulei de măsline. Adaugă sare, piper, praf de usturoi, boia și fulgi de jalapegno. Amestecă bine ca să se aromatizeze uleiul.
Așază cartofii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presează ușor fiecare cartof cu ajutorul unui pahar.
Unge fiecare cartof cu ulei aromatizat.
Coace cartofii în cuptorul preîncălzit la 200-220 grade C, pentru 15 minute sau până când se rumenesc frumos și capătă o crustă crocantă.
Între timp, pregătește sosul de iaurt.
Amestecă iaurtul cu puțin pătrunjel verde tocat (sau mentă), coajă de lămâie și un praf de sare.
Servește cartofii zdrobiți picant cu sosul fresh de iaurt și bucură-te de gustul savuros.
Încearcă și rețeta de Cartofi noi în sos de roșii, foarte gustoși sau rețeta de Cartofi la cuptor, simpli și buni.
Iti recomandam si reteta de Cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura grozava.