Condimente pentru pulpe: sare, piper boia de ardei dulce chili macinat praf de usturoi
Am procedat in felul urmator, am spalat bine pulpele le-am sters putin de apa, apoi le-am condimentat cu amestecul de condimente amintit mai sus, apoi am dat putin deoparte pana ce m-am ocupat de legume. Am spalat legumele si verdeturile apoi, am taiat grob varza, ceapa verde rondele, ardeiul si rosia cubulete mai mari, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare. Mararul l-am tocat marunt Am stropit o tava de friptura cu putin ulei, am asezat toate legumele in tava ( amestecat), am presarat cu marar verde, crenguta de cimbru, putin chimen, sare si piper. Apoi am asezat pulpele deasupra si am turnat apa , vinul si cativa stropi de ulei si am introdus in cuptorul incazit cca 30 -40 min.
Deasupra am asezat o bucata de hartie de copt. Dupa cele 30 min, am luat hartia si am mai lasat inca 10-15 min, pana ce s-au rumenit pulpele. Nici nu va pot spune ce aroma imbietoare era raspandita in toata casa :))
Pofta mare si un weekend placut!!