Pulpe de pui pe pat de varza

de adela1981 in Pui, 29 Iul 2012 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui ( ciocanele )
  • 1 varza de 1 kg
  • 1 ardei galben
  • 3 fire ceapa verde
  • marar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 morcov
  • 1 rosie marisoara
  • sare, piper
  • chimen
  • 50 ml apa
  • 150 ml vin alb
  • ulei

Condimente pentru pulpe: sare, piper boia de ardei dulce chili macinat praf de usturoi

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza:

Am procedat  in felul urmator, am spalat bine pulpele le-am sters putin de apa, apoi  le-am condimentat cu amestecul de condimente amintit mai sus, apoi am dat putin  deoparte pana ce m-am ocupat de legume. Am spalat legumele si verdeturile apoi, am taiat grob varza, ceapa verde rondele, ardeiul si rosia cubulete mai mari, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare.  Mararul l-am tocat marunt Am stropit o tava de friptura cu putin ulei, am asezat toate legumele in tava ( amestecat), am presarat cu marar verde, crenguta de cimbru, putin chimen, sare si piper. Apoi am asezat pulpele deasupra si  am turnat apa , vinul si cativa stropi de ulei si am introdus in cuptorul incazit cca 30 -40 min.    

Deasupra am asezat o bucata de hartie de copt. Dupa cele 30 min, am luat hartia si am mai lasat inca 10-15 min, pana ce s-au rumenit pulpele. Nici nu va pot spune ce aroma  imbietoare era raspandita in toata casa :))  

Pofta mare si un weekend placut!!        

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan