Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

de Valclaudia in Pui, 29 Sep 2014 | 5820 vizualizari

 

o reteta pe cat de simpla, pe atat de delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui intregi
  • 300 gr. sare grunjoasa
  • maghiran si rozmarin uscat dupa gust
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor:

Spalam pulpele de pui si le tamponam cu servetele de bucatarie sa se absoarba toata apa de pe ele, sa ramana uscate.

Presaram piper dupa gust.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Asezam sarea intr-o forma de yena, presaram rozmarin si maghiran uscat dupa gust, asezam pulpele peste sare si dam forma la cuptor pentru cel putin 1 ora.

Lasam sa se rumeneasca frumos si servim cu piure de cartofi si mujdei de usturoi.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

- Andreea - 1

29.09.2014, 20:55

Rocsi 1

29.09.2014, 22:32

Bune pulpe. Mie da imi dai una fara usturoi

diaconta 1

30.09.2014, 21:57

Ce pofta imi e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]