Pulpe de pui pane la cuptor

de Lau in Pui, 27 Feb 2018 | 2778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri faina
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 100 g faina
  • 200-300 g pesmet
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane la cuptor:

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust, adaugam faina in ploaie si treptat laptele, amestecand continuu

Trecem pulpele fara piele si condimentate inainte) prin faina amestecata cu sare si piper (eu am adaugat si susan), dupa care le trecem prin amestecul de lapte, prin pesmet.

Le scuturam de pesmetul in exces si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant