Pulpe de pui marinate la gratar

de MotanLaOale in Pui, 14 Dec 2018 | 5120 vizualizari

 

Stiu ca mult mai bune ar fi facute pe gratar cu carbuni dar viata la bloc are restrictii si au iesit foarte bune si pe aragaz.
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpe de pui dezosate
  • condiment pentru pui
  • condiment pentru gratar
  • boia dulce
  • boia iute
  • amestec de ierburi de gradina
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate la gratar:

Pulpele se curata de pieliti si zgarciuri si se spala.

Se usuca cu servetele absorbante si se pun intr-un castron.

Se presara cu sare si condimentele, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.

Se lasa cel putin 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun pulpele la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare KFC