- 2 pulpe de pui (500 g);
- un pliculet Vegeta condiment Universal pentru marinare;
- 2 linguri bulion;
- patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:
- Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste pulpele de pui.
- Pulpele se lasa la marinat in frigider, 30 min.
- Se pregateste un vas termorezistent, se pun pulpele, se toarna o cana cu apa si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 35 min.
- Se intorc din cand in cand, pentru a se rumeni pe ambele parti.
- Dupa 35 min, se adauga 2 linguri cu bulion, se amesteca cu sosul si se mai da 25-30 min la cuptor.
- La sfarsit, se presara patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.