Pulpe de pui marinate, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 24 Iul 2017 | 3632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (500 g);
  • un pliculet Vegeta condiment Universal pentru marinare;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:

  1. Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste pulpele de pui.
  2. Pulpele se lasa la marinat in frigider, 30 min.
  3. Se pregateste un vas termorezistent, se pun pulpele, se toarna o cana cu apa si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 35 min.
  4. Se intorc din cand in cand, pentru a se rumeni pe ambele parti.
  5. Dupa 35 min, se adauga 2 linguri cu bulion, se amesteca cu sosul si se mai da 25-30 min la cuptor.
  6. La sfarsit, se presara patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia