Frigarui cu cartofi umpluti

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2010 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • -sare, piper
  • -1 ardei gras
  • -6 cartofi
  • -4 ciuperci
  • -12 felii cascaval
  • sos pesto
  • -12 frunze busuioc
  • -50 gr parmezan ras
  • -3 linguri ulei masline
  • -2 catei usturoi
  • -zeama de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu cartofi umpluti:

Pieptul de pui se taie fileuiri, iar ardeiul gras se curata de seminte. Peste pieptul de pui se pun bucati de ardei se condimenteaza cu sare si piper se ruleaza apoi se taie felii groase de 2 degete. Se pun pe betele de frigarui. Se fac la gratar sau la tigaie.(dupa preferinta)

Varinata 1(rapida 15 min.)Cartofii se curata de coaja se spala se taie pe din doua se scoate miezul. Ciupercile se taie marunt ardeiul ramas la fel. Intr-o tigaie se pun cartofii apa (un pic de ulei )pana la jumate delikat si se lasa sa fiarba cu capac pana sunt aproape gata. Cand sunt aproape gata se umplu cu ciuperci, ardei gras, se pune felia de casacval si se lasa inca 5 min.

Varianta 2(la cuptor, 40 min) Cartofii se curata de coaja se spala se taie pe din doua se scoate miezul. Se aseaza intr-un vas yena, se stropesc cu ulei se condimenteaza cu sare si piper se umplu cu ciuperci si ardei si s e dau la cuptor30 min acoperiti cu o folie de aluminiu. Dupa 30 min se scot se pun feliile de cascaval si se lasa pana se rumenesc ~10 min.

Sos pesto: se toaca marunt busuiocul, se piseaza usturoiul, Se pune la blender busuioc, usturoi, ulei de masline, zeama de lamaie si parmezan, se mixeaza pana cand devine o pasta. Se serveste peste frigarui si cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sambal oelek si lapte de cocos