Pulpe de pui lipicioase cu piure de cartofi pufos

de Valclaudia in Pui, 26 Mai 2017 | 6165 vizualizari

 

Retete cu gust de copilarie

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpe de pui superioare
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • piper
  • boia dulce dupa gust
  • 2 linguri sos de soia
  • marar verde macinat
  • piper rosu macinat
  • cca 1 kg cartofi albi
  • 1/2 pachet unt
  • cca 100 ml lapte gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui lipicioase cu piure de cartofi pufos:

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cubulete si ii punem la fiert, in apa cu sare.

Pulpele de pui se spala, se fierb 15 minute in supa, apoi se scot, se pun in tigaie si adaugam 3-4 linguri ulei de masline.

Presaram boia dulce si piper, punem 1/4 cana supa fierbinte, adaugam sosul de soia si lasam sa fiarba in tigaia acoperita, pana scade lichidul.

Cand incep sa se prajeasca in ulei pulpele, le intoarcem pe toate partile sa se rumeneasca uniform.

Cartofii fierti se scurg de apa in care au fiert, adaugam untul, mixam si adaugam laptele pentru a abtine un piure pufos cu gust de copilarie.

Servim pulpele aurii si lipicioase cu piure de cartofi cremos si pufos, peste care presaram marar proaspat tocat fin si putin piper rosu macinat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui lipicioase cu piure de cartofi pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]