Aripi de pui pane

de Bya Ralu in Pui, 6 Dec 2012 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati aripi de pui
  • ulei masline
  • 2 oua
  • faina
  • putin vin rosu
  • condimente
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Se condimenteaza aripile de pui cu sare, piper, boia dulce, ierburi aromatice, se marineaza cu ulei de masline si putin vin rosu. Se presara deasupra putin susan si se lasa la rece 30 minute.

Se prepara pasta din 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde.

Se dau aripile de pui prin pasta de ou si se pun intr-un ceaun in ulei incins la prajit.

Se prajesc pe ambele parti.

Se servesc cu mujdei de usturoi si cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante