Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 7965 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

24.05.2010, 20:54

Hi hi...patrunjat! N-am incercat niciodata orez cu patrunjel. Tre sa fie bun. In alta ordine de idei, bine ai revenit.

ionix 1

24.05.2010, 21:00

eu vreau sa revolutionez limba romana daca altii reusesc cu "succesuri", eu de ce n-as reusi cu "patrunjatul" ? : hehehe... mersic... dar vin si dispar... "revin" din cand in cand pentru a nu va lasa sa ma dati uitarii

Rocsi 1

24.05.2010, 21:24

foarte foarte bun

Ina 1

24.05.2010, 21:34

orezul cu patrunjel e super! eu pun din plin

gaby_duceag 1

24.05.2010, 21:53

si eu pun la final patrunjel.

ANCA 1

24.05.2010, 22:39

esti cevaaa...

Sidy 1

25.05.2010, 08:18

Minunat !!! Si mie imi place mult patrunjelul...as pune cu carul

ana 1

25.05.2010, 21:02

Si eu pun patrunjel la orez,ii da o aroma deosebita .
Cat despre "patrunjat "daca nu ai sustinatori bazati in spate nu revolutionezi nik.Oricum multe "succesuri "

Sylvia 1

25.05.2010, 21:30

Excelent arata !!!!!5 furculite si de la mine

ionix 1

27.05.2010, 18:22

hehehehe multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez cu legume şi ciuperci