Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Noi 2014 | 6960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 100 gr sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 100 gr branza topita Delaco
  • 100 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • rosii cherry
  • unt
  • 1 ou
  • 1 ardei
  • 50 gr smantana
  • 1 lg de faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco:

Pulpele le punem la fiert cu un cub de knor.Sunca,ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei.Intr-un vas termorezistent punem bucati de unt,felii de branza topita,pulpele fierte,sunca,ceapa si ardeiul calit,felii taiate de cascaval,branza topita si d-am la cuptor pana se rumenesc pulpele.

Oul il batem cu sare si piper,adaugam smantana si lg de faina si facem un sos care il turnam peste compozitia din tava,rosii cherry si mai lasam la cuptor pana se leaga sosul.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cascaval si branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in lapte