Piept de pui cu mamaliguta crocanta si rosii cherry

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 4402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mamaliga gata facuta, racita, apoi taiata cubulete
  • 100 gr iaurt
  • 4 x 100 gr piept de pui
  • 250 gr rosii cherry
  • 1 catel de ustuori, tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rozmarin praf
  • Sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu mamaliguta crocanta si rosii cherry:

Incalzeste cuptorul la 220°C.Presara bucatile de mamaliga intr-un vas termorezistent.Toarna deasupra iaurtul.Apoi pune pieptii de pui, rosiile si usturoiul.Asezoneaza totul cu 1 lingurita rozmarin praf si sare si piper, dupa gust.Stropeste compozitia cu ulei de masline si da-o la cuptor 25 minute, pana cand carnea si mamaliga s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu mamaliguta crocanta si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede la tigaie