Pulpe de pui la cuptor cu cartofi

de Florentina_Cristina in Pui, 30 Ian 2014 | 3412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui cu os
  • jumatate de kg de cartofi
  • 200 ml bere
  • sare
  • delikat
  • piper
  • 2 capatani de usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cartofi:

Se spala bine carnea si se lasa la scurs. Se curata cartofii se spala si se taie rondele. Se ia o tava si se unge bine cu margarina (unt, ulei de masline). Se aseaza in tava pulpele de pui impreuna cu cartofii si se condimenteaza dupa gust (eu am mai pus peste ele vreo 2 lingurite de margarina). Usturoiul se curata si se taie rondele. Se pune in tava jumatate din cantitatea de usturoi si berea dupa care se baga tava la cuptor la foc mic spre mediu. Dupa circa 15 minute se scoate tava din cuptor se amesteca putin in ea si se adauga restul cantitatii de usturoi ramasa. Se introduce din nou tava la cuptor si se lasa la foc mic pana cand carnea si cartofii incep sa se rumeneasca.

TIPS-URI

1

am folosit bere pentru ca fragezeste mai bine carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui gustos (fara prajeli)