Pulpe de pui in sos de smantana

de Dya Daniela Andrei in Pui, 21 Sep 2014 | 7707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui (6-8 bucati)
  • sare si piper dupa gust
  • 400 ml smantana (20% grasime)
  • 2 cepe uscate , mari
  • 4 fire de ceapa verde
  • 50 gr unt
  • 100 ml vin alb
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de smantana:

Pulpele de pui se curata si se rumenesc frumos.

Separat se pregateste sosul: ceapa se toaca marunt si se caleste foarte bine in unt. Se stinge cu vin alb, se da in clocot si se adauga smantana. Se incorporeaza complet si se fierbe la foc mic 10-15 minute, cat sa capete sosul densitate.

Peste sos, se presara busuioc verde, proaspat tocat si se serveste impreuna cu pulpitele rumenite. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mascarpone şi smântână