Pulpe de pui in sos de rosii aromat

de katty in Pui, 27 Oct 2017 | 6181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui inferioare
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura zahar brun
  • zeama de la o portocala
  • coaja rasa de la 1/2 de portocala
  • boia iute
  • 1 lingura ulei
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • patrunjel ptr decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de rosii aromat:

Curatam pulpele de pui, le spalam si le scurgem bine. Le crestam cu cutitul de 1-2 ori, apoi le asezam intr-un castron. Peste ele punem sare, piper macinat, boiaua iute si uleiul si le amestecam bine. Punem pulpele intr-o tava  pe care o dam la cuptor pana pulpele incep sa se rumeneasca. Adaugam conserva de rosii, zeama si coaja de portocala, zaharul, sare si piper si lasam pana sosul scade si se leaga.

Scoatem tava si presaram deasupra patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de rosii aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]