Pulpe de pui in sos de morcovi

de daniastefania in Pui, 25 Sep 2015 | 5349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui intregi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de morcovi:

Spalam bine pulpele de pui si le taiem in doua. Le uscam cu un prosop de bucatarie si le saram si piperam. Intr-un vas punem putin ulei la incins. Adaugam pulpele de pui si le rumenim putin pe ambele parti. Adaugam ceapa curatata si tocata marunt. Mai calim 2 minute. Adaugam morcovul curatat si dat pe razatoarea mica. Mai calim 3 minute, apoi adaugam 2 cani de apa. Lasam sa fiarba la foc mediu. Cand sunt fierte pulpele adaugam smantana si potrivim de sare si piper. Lasam sa mai fiarba 3 minute si stingem focul. Le servim calde cu piure de cartofi, mamaliga sau doar asa cu paine. Sunt delicioase. Iar sosul la fel de bun. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

25.09.2015, 11:55

daniastefania 1

25.09.2015, 12:56

Diaconta gustul a fost minunat. Foarte mult ne-a placut, inclusiv bebelinei, care nu mananca de obicei morcovi!

Gicuta 1

28.09.2015, 14:48

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale