Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii

de adry88 in Pui, 6 Iun 2011 | 5277 vizualizari

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

06.06.2011, 09:38

delicioase mmmm cu rosii multe

deyutzky 1

06.06.2011, 10:24

MotanLaOale 1

06.06.2011, 10:52

marcela1979 1

06.06.2011, 10:56

bune bune

aziz 1

06.06.2011, 11:00

Rocsi 1

06.06.2011, 11:00

kamy 1

06.06.2011, 11:29

Lau 1

06.06.2011, 11:32

bunnn

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:05

ionela2682 1

06.06.2011, 16:29

Mie sincer nu-mi place cum arata!

Miha 1

06.06.2011, 16:37

Ionela te-ai dezlantuit?

diaconta 1

06.06.2011, 18:15

bune pulpitele...puiului

ionela2682 1

07.06.2011, 09:55

Reteta in sine este ok ..sa spunem..dar modul in care este prezentata ...nu prea este k! pana si la cel mai jalnic restaurant se sterg marginile farfuriei inainte de servire..daca-mi punea mie cineva in fata asa ceva ...refuzam cu siguranta!

Bucataras Medi 1

13.06.2011, 15:45

hop si io .........adevarul este ca o mancare trebuie sa fie in primul rand aspectoasa ca apoi sa poti baga furculita si manca.Si eu tin foarte mult la felul de prezentare , daca ceva nu imi place cum arata nici macar nu incerc sa gust oricat de buna ar fi ea

diaconta 1

13.06.2011, 15:55

Fetelor,incercam intr-o zi sa ma uit la retete care te cuceresc la prima privire prin aspectul "dichisit" si cu "vino-ncoace",la care nu ai sta prea mult pe ganduri dac-ar fi sa gusti.Dar am avut curiozitatea sa merg si la postari mult mai vechi si mi-am dat seama ca modul de prezentare s-a modificat considerabil in timp.Chiar si la postarile mele ma straduiesc sa evoluez si sa tin pasul.Asa ca am putea fi mai ingaduitoare cu cei care vor sa ne impartaseasca o reteta,dar la aspect mai au de muncit.

Bucataras Medi 1

13.06.2011, 17:18

Dia, eu nu ma referam la poza in sine unde ai perfecta dreptate , eu ma refeream strict la mancare .............deci , felul cum arata o farfurie cu mancare te imbie sau nu sa gusti din ea.

DIANA B 1

13.06.2011, 17:23

@diaconta -

DIANA B 1

13.06.2011, 17:25

@ionela2682 - esti un pic rautacioasa , sau mi se pare mie , mai ,,restaorant"

diaconta 1

13.06.2011, 17:28

Medi,am inteles punctul de vedere al fiecareia,dar ca sa fiu sincera nici eu n-am chef intotdeauna s-o dichisesc cand o pun pe masa (mancarea,sa ne-ntelegem) dar de regula sunt atenta la detalii

gaby_duceag 1

13.06.2011, 17:34

Gata, fete.
Hai sa incheiem subiectele pe aceasta tema. Fiecare are o parere, dar pentru ca netul e ataaaat de pacatos si fiecare cuvant e inteles in functie de starea de moment si poate genera atatea neintelegeri si stari neplacute, mai bine sa revenim la veselia noastra, desi nici aia nu-i bine vazuta
Nu cred ca zice nimeni cu rautate,fiecare doar isi exprima propria apreciere sau din contra pentru o reteta, dar dupa cum s-a demonstrat, intotdeauna vor fi si pro si contra si ce rost are s-o lungim la nesfarsit?
Ce obtinem?

diaconta 1

13.06.2011, 17:40

Gaby eu doar am precizat ca nu-mi iese intotdeauna suficient de bine cand o pun pe masa

gaby_duceag 1

13.06.2011, 17:42

Stiu Dia,.....

crede-ma ca nici nu mai stiu sa raspund de teama interpretarilor.))))))))
(nu ale tale, avcourse ) dar...
da..m-am bagat si io ca o nuca-ntr-un cui pe perete))

diaconta 1

13.06.2011, 17:46

No lasa tu Gaby,ca fiecare pricepe ce vrea si cat poate trebuie doar precizat ca simtul umorului e "musai si obligatoriu" cand navighezi pe-aici

Cris2711 1

18.06.2011, 16:16

MVMih 1

19.06.2011, 21:08

Mama...miiaaa cata polemica era inainte! Corect si mie imi e rusine ca si eu sunt cu "inapoierea" cateodata, dar e tre sa acordam atentie detaliilor, dar cred ca preparatul lu' Eduard ar trebui sa fie bun la gust

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui picante cu ananas si cartofi aurii