Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman

de Sylvia in Pui, 22 Iul 2010 | 10014 vizualizari

 

Am refacut aceasta reteta gasita pe blogul Amei , “Ama in bucatarie” , un blog plin de toate bunatatile si de un rafinament aparte, pe care il indragesc foarte tare . Aveti aici reteta originala : http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/chicken-in-milk

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • 6 pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • 100 grame de unt,
  • o cana de lapte,
  • 10 catei de usturoi, 
  • 2 linguri de unt pentru prajit puiul,
  • o mana se frunze de salvie,
  • coja de lamaie ( mai era trecuta scortisoara dar nu am pus ) .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman:

  Preparare : spalam bine pulpele de pui si el  stergem cu un servet absorbant. Saram bine  si apoi le prajim intr-o tigaie cu unt incins, intorcandu-le pe toate partile pana devine aurii. Eu m-am grabit foarte tare de data asta si am sarit peste aceasta operatiune dar va dau reteta corecta.  Le asezam apoi in vasul pentru cuptor ( eu am folosit din nou vasul roman ) si turnam peste untul topit ramas, o cana de lapte, coaja lamaie,  mai condimentam si punem frunzele de salvie.

   Se pune in cuptorul si se lasa timp de 30 de minute la 230 de grade cu capac si inca 10 minute la 210 grade fara capac sa se rumeneasca si sa scada apa . Sunt extraordinar de fragede si aromate merita sa se testati macar o data.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte à la Jamie in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu costita la gratar