Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman

de Bya Ralu in Pui, 19 Iul 2013 | 3624 vizualizari

 

O mancarica super buna si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • sare/piper alb/boia dulce/ghimbir/piper rosu/oregano
  • ulei de masline
  • 3-4 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi mare
  • Pentru piure in 2 culori:
  • 5 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de margarina
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman:

Pulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos.

Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi.

Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc.

Se da la cuptor pentru 30-40 minute.

Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara.

Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine,

La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul.

Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se servesc cu muraturi.

2

Se orneaza cu frunze de busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte de cocos in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

20.07.2013, 23:23

multumesc

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 23:29

arata grozav

Bya Ralu 1

26.11.2013, 23:33

mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu hrean si mustar la cuptor