O mancarica super buna si usor de facut
Pulpele de pui se taie in doua,se cresteaza,se condimenteaza si se pun intr-un castron cu ulei de masline si laptele de cocos.
Se amesteca toate ingredientele,in zonele crestate se pun feliute de usturoi.
Se aseaza pulpe de pui in vasul roman impreuna cu sosul format,se presara piper rosu ,oregano si frunze de busuioc.
Se da la cuptor pentru 30-40 minute.
Intre timp se pun la fiert separat morcovii intregi intr-o craticioara,iar cartofii se pun cubulete in alta craticioara.
Cand s-au fiert se prepara piureul de cartofi cu jumatate de cana de lapte si 1 lingura de unt,sare si piper dupa gust.Se amesteca totul foarte bine,
La fel se procedeaza si cu piureul de morcovi,aceleasi ingrediente si pasam cu blenderul.
Intr-un farfurie punem o forma,punem jumatate de piure de cartofi,iar deasupra punem piureul de morcovi.Se servesc si pulpele de pui cu putin sos.
Pofta buna!
1
Se servesc cu muraturi.
2
Se orneaza cu frunze de busuioc