Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

de silvi0ara in Pui, 19 Sep 2010 | 4953 vizualizari

 

Tandoori barbeque masala,este un amestec de condimente Indiene special pentru pui.Contine:coriandru,turmeric,frunze de schinduf,sare,piper negru,ghimbir uscat,mustar,frunze de dafin,linte,cuisoare,chimen,scortisoara,seminte de cardamom si flori de nucsoara.Aceste condimente le-am gasit in Piata Amzei la un magazin de produse naturiste.Merita sa treceti,cele care locuiti in Bucuresti, cand aveti timp pe acolo,gasiti condimente bio si multe alte produse tot bio.

 

INGREDIENTE

 

  • 12 ciocanele de pui
  • ½ zeama de lamaie
  • 1 lingurita Tandoori barbeque masala
  • 150g iaurt

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori:

 

Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se lasa la rece pentru cel putin 1-2 ore.Se pun apoi pulpitele de pui intr-o tava cu tot cu sos,acoperim tava cu o folie de aluminiu, si o punem in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Scoatem tava,inlaturam folia de aluminiu si mai punem tava in cuptor pentru inca 15-20 de minute pena se rumenescs ciocanelele.Se servesc alaturi da cartofi taranesti,sau orice garnitura va place,impreuna cu salata preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sylvia 1

27.09.2010, 10:03

Excelent arata chiar o sa caut condimentul acesta ca nu il am

silvi0ara 1

27.09.2010, 20:49

Sylvia,este minunat,o sa-ti placa sigur.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:08

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui in iaurt pe sticla